Anksiyete bozukluğu

Nisan 4, 2020 by Yorum yapılmamış

Anksiyete bozukluğu
Şeker ve yağ içeren standart Amerikan diyeti, doğrudan kaygı bozukluğuna neden olmaz, ancak kaygı semptomlarını kötüleştirir ve vücudun stresle başa çıkma yeteneğini tehlikeye atar. şeker; bulanık görme, düşünme güçlüğü ve bitkinliğe neden olabilir. Bunlar: Anksiyete ve artan anksiyete panik atak belirtileri olarak yorumlanabilir. Yüksek miktarda şeker, kaygı ve kan basıncına neden olabilir, bu da anksiyete bozukluğunu daha da kötüleştirebilir.

Araştırmacılar anksiyete bozukluğu ile şeker alımı arasında bir korelasyon buldular. 2009 yılında yapılan bir çalışmada, sükroz ile beslenen sıçanlarda anksiyete bozukluğu oranı artmıştır. Beslenme planını tek başına değiştirmek anksiyete bozukluğunu tedavi edemezken, semptomları azaltabilir, enerjiyi artırabilir ve vücudun stresle mücadele yeteneğini artırabilir.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir