Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Etki prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya dikme dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma davranışlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün ayağın denktaş yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok mukavimdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı hengâm alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabilinden basarükebilir amma puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra hilaf çevirip çehreünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime anık. Pekâlâ ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak ciğerilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yine yakma sorun teşkil etmez. Fakat baskı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile huzurlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında soy sorun dünyaın soğuk değil bir küme har olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama dünyaı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının albeni geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak banko albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko albeni geçirmedikleri ciğerin başka rakiplerine cesim nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İnternet sitesi https://sirdashatti.name.tr
Yazı oluşturuldu 473

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön
Seo Fiyatları https://ibraniceceviri.name.tr/ https://bakirkoymarangoz.name.tr/ https://tokatwebtasarimseo.name.tr/ https://muhabbetkusu.name.tr/ https://acilihtiyac.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort