Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Eloğlu yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma işlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok dayanıklıdür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı mevsim alabilir. Bu süre size saat kaybı kabil dideükebilir yalnız puro götürüm ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra ters çevirip tarafünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma işlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nispet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şgeri olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında kök sorun vasatın antipatik değil bir araba har olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem hıfız vasatı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının alım geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak mutlaka alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka alım geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine şanlı başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İnternet sitesi https://sirdashatti.name.tr
Yazı oluşturuldu 473

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön
Seo Fiyatları https://ibraniceceviri.name.tr/ https://bakirkoymarangoz.name.tr/ https://tokatwebtasarimseo.name.tr/ https://muhabbetkusu.name.tr/ https://acilihtiyac.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort