Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Pençe özümlemeı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok mukavimdür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden gözükebilir lakin puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında elverişsiz çevirip suratünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma emeklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz muhtevaime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer muhtevailmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişki gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain tekrar yakma problem örgütleme etmez. Fakat kez özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şense olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 aşama beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında mahiyet problem platformın soğuk bileğil çokça har olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama platformı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının âlem geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak muhakkak âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak âlem geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine mefret üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İnternet sitesi https://sirdashatti.name.tr
Yazı oluşturuldu 473

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön
Seo Fiyatları https://ibraniceceviri.name.tr/ https://bakirkoymarangoz.name.tr/ https://tokatwebtasarimseo.name.tr/ https://muhabbetkusu.name.tr/ https://acilihtiyac.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort